Pauna - Voimanosto 4x viikko

Pauna Akatemia

Coach
Matias Nikula

Voimanosto valmennuksessa treenaat kohti vahvempaa yhteistulosta sekä kehität voimanoston kannalta oleellisia lihasryhmiä.

Tässä valmennuksessa treenaat salilla neljästi viikossa!

Valmennuksessa et joudu tekemään mitään sellaista mikä ei oikeasti toimi. Ei instagram-turhuuksia tai tiktok-kikkoja, vaan vuosien valmennustyössä toimiviksi todettuja kokonaisuuksia.

Treenien ohjelmoinnissa vuorottelevat voimanostoliikkeitä priorisoivat sekä tukevaa lihaskasvua painottavat jaksot 4 viikon välein vaihtuvissa ohjelmissa. Tämä tarkoittaa sitä, että voimanostojaksoissa treenataan tiiviimmin lajinostoja ja näiden läheisiä variaatioita, ja lihaskasvuun tähtäävissä jaksoissa taas enemmän voimanoston kannalta tärkeitä tukilihaksia.

Ohjelmissa on selkeät ohjevideot sekä selkeä rakenne, minkä mukaan valitset aloituspainot jokaiseen liikkeeseen, ja ohjeet siitä miten etenet viikko viikolta joko painoissa, toistoissa tai sarjoissa.

Tämän lisäksi pääset osaksi loistavaa treeniyhteisöä, jossa jokainen treenaa kovaa ja tavoitteena olla vahvempi ja lihaksikkaampi. Valmentaja on myös jatkuvasti matkassa mukana ohjaamassa ja vastaamassa mieleen tuleviin kysymyksiin!

benefit-image-0
Lisää voimaa JA lisää lihasta
Voima ja lihasmassa eivät ole toisiaan poissulkevia asioita. Voit helposti kehittää molempia samaan aikaan, ja se on jopa suositeltavaa pysyvien tuloksien saavuttamiseksi! Voimanostovalmennuksessa treenataan lajispesifiä voimaa kyykkyyn, penkkiin ja maastavetoon, minkä lisäksi lihasmassaa kasvatetaan tavalla, joka siirtyy helposti lajinostojen voimantuottoon.
benefit-image-1
Enemmän tuloksia vähemmällä työllä
Kehittävä treeni ei vaadi kymmeniä liikkeitä treeniä kohden. Yleinen virhe on tehdä liikaa liikkeitä ja liikaa sarjoja treeniä kohden, jolloin lopputulos voi olla jopa haitallinen kehityksen kannalta. Tässä valmennuksessa teet juuri tarvittavan määrän liikkeitä ja opit antamaan kaikkesi niihin liikkeisiin joita teet! Tämä on onnistumisen resepti Paunan valmennuksissa.
benefit-image-2
Tutkittu tieto + kokemus = tuloksia!
Matiaksen vuosikymmenen mittainen valmennuskokemus yhdistettynä viimeisimpään tutkittuun tietoon antaa valmennukselle parhaat eväät toimia. Pauna crew -valmennuksessa pääset myös osaksi parasta mahdollista treeniporukkaa ja Matiaksen neuvot ja ohjeet ovat aina saatavillasi.
Features
feature-icon
Valmentaja matkassa mukana
Valmentaja on aktiivisesti läsnä antamassa lisäohjeita ja vastaamassa kiperiin kysymyksiin harjoitteluun liittyen
feature-icon
Programming 4 days per week
4 kertaa viikossa tehtävät kuntosalitreenit kohti vahvempaa ja lihaksikkaampaa vartaloa
feature-icon
Kattavat liikevideot ja ohjeet
Yksityiskohtaiset liikevideot ja ohjeet auttavat oikeiden tekniikoiden löytämisessä
feature-icon
Osa ryhmää joka haluaa kehittyä
Paunan valmennuksessa olet osa intohimoista treeniporukkaa, joka haluaa kehittyä ja edistyä harjoittelussa
feature-icon
Kaikki ohjelmat Train Heroic -sovelluksessa
Unohda kivikautiset PDF -tiedostot. Alansa huippua oleva treenisovellus pitää kirjaa treeneistäsi ja mahdollistaa jatkuvan treeneissä etenemisen!
Equipment
Required
Levytanko // Voimaräkki tai kyykkyteline // Käsipainot // Säädettävä penkki
Recommended
Yleisiä kuntosalilaitteita // Ristikkäistalja tai säädettävä talja // Ylä- sekä alatalja
sample week banner image
phoneMockup
Sample Week
I will write fresh programming weekly. You’ll get notifications when they’re ready
Coach
coach-avatar Matias Nikula

Ammattivalmentaja yli 10 vuoden kokemuksella. Koulutuksia Suomessa ja ulkomailla voimaharjoittelusta sekä ravitsemuksesta. Pääkallopaikka Lahdessa Valmennuskeskus Paunalla

closer-image-1
closer-image-2
Lähde mukaan NYT!

Älä enään epäröi, vaan lähde mukaan Suomen kovimpaan treeniporukkaan! Voit kokeilla valmennusta 7 päivää täysin veloituksetta.

Start My 7-Day Free Trial
closer-image-3
FAQs
Toimiiko valmennus kilpailevalle voimanostajalle?
Kilpaileva voimanostaja voi hyötyä myös henkilökohtaisemmasta ohjelmoinnista, mutta tämä on ehdottomasti loistava tapa aloittaa myös kilpailuun tähtäävä harjoittelu. Voit kuitenkin treenata tässä valmennuksessa vaikka et koskaan aikoisi kilpailla.
Saanko apua tekniikoihin?
Ehdottomasti! Lähetä keskustelualueella videoita treeneistäsi niin saat asiantuntevaa palautetta valmentajalta.
Mitä jos tulen mukaan "kesken" ohjelman?
Vanha ohjelma säilyy näkyvissä aina neljän viikon ajan, eli voit tulla enintään 4 viikkoa "live ohjelmoinnin" perässä. Voit myös tehdä ensimmäistä ohjelmaa hieman lyhyemmän aikaa, ja hypätä ohjelman vaihtuessa suoraan samaan rytmiin muiden kanssa.
Voiko liikkeitä korvata?
Kyllä voi! Voit korvata itse haluamasi liikkeen suoraan sovelluksessa liikekohtaisesti, ja valmentajalta voit kysyä sopivaa vaihtoehtoa jos jokin liike on hankala tai sen tekeminen vaikeaa.
Mitä jos haluan vaihtaa toiseen ohjelmapohjaan tai treenijakoon?
Voit koska tahansa vaihtaa ohjelmapohjaa Paunan valmennusten välillä. Tässä tilanteessa vaan viestiä valmentajalle! Esimerkiksi 4x viikosta 3x viikko-ohjelmaan vaihtaminen onnistuu helposti.
Join Your Virtual Gym

When you join a team you’re getting more than programming, you’re joining an online community.

Pauna - Voimanosto 4x viikko
screenshot1
Pauna - Voimanosto 4x viikko
screenshot2
Pauna - Voimanosto 4x viikko
screenshot3
Pauna - Voimanosto 4x viikko