Rabiesthetix

Coach
Rabie Haddad

ARM BLAST 1.0-programmet er baseret på omfattende forskning om biceps og triceps træning. Programmet sigter mod at forbedre muskelstyrken og muskelvolumen i dine arme uden at overskride den optimale træningsmængde. Mange programmer, der fokuserer på biceps og triceps, indeholder en overdreven mængde sæt og øvelser, hvilket kan føre til overtræning og potentielt plateau.

 Med ARM BLAST 1.0-programmet er der lagt vægt på at undgå denne risiko og i stedet fokusere på effektiv træning af biceps og triceps.

- Et 16 ugers arm program der kan garantere mere volume på de nudle arme.

Som en sekundær muskelgruppe i de fleste overkropsøvelser, får biceps og triceps allerede en betydelig mængde stimulering i din træning. Derfor er der ikke behov for en stor mængde sæt og øvelser til disse muskler. 

ARM BLAST 1.0-programmet omfatter mellem 6-8 sæt pr. uge til biceps og triceps, hvilket er en passende mængde træning til at forbedre muskelstyrken og volumen uden at forårsage overtræning.

Programmet fokuserer på respektive det lange og korte hoved af din biceps og det lange hoved af din triceps samt større fokus på det laterale og mediale hoved af din triceps. Disse muskler er ansvarlige for forskellige funktioner i dine arme og har brug for specifik træning for at maksimere deres vækst og styrke.

Det anbefales at inkorporere ARM BLAST 1.0-programmet i dit eksisterende træningsprogram og udføre øvelserne til sidst i træningen. Det er vigtigt at følge programmet præcist, da det er udviklet til at give de bedste resultater ved korrekt udførelse. Sørg for at justere vægtene og antallet af gentagelser i henhold til dine personlige mål og træningsniveau.

Sammenfattende kan ARM BLAST 1.0-programmet hjælpe dig med at opnå større muskelstyrke og muskelvolumen i dine arme ved hjælp af en passende mængde træning og fokus på specifikke muskelgrupper. Følg programmet nøje, og juster det efter behov for at opnå de ønskede resultater.

Features
5 sessions per week
Must use App app to view and log training
Program Training
Features
feature-icon
Programming 5 days per week
5 trænings session om ugen som kan inkorporeres ovenpå din nuværende træning
feature-icon
Video vejledning
Visuel præsterende øvelser
feature-icon
Leveret via trainHerioc
sample week banner image
phoneMockup
Sample Week
Week 1 of 16-week program
Sunday
Week 1 Day 1

A

Long Head Bias Preacher Curls

1 x 8 @ 9

B

Strict Hammer Curls

1 x 8 @ 9

C

Dual Reb Tricep Pushdowns

2 x 8 @ 9

Monday
Week 1 Day 2

A

Short Head Bias Preacher Curl

2 x 7 @ 9

B

Dual Overhead Extensions

2 x 8 @ 9

Tuesday
Week 1 Day 3

A

Face Away Curls

1 x 9 @ 9

Thursday
Week 1 Day 5

A

Face Away Hammer Curls

1 x 8 @ 9

B

Reverse Cable Curls

1 x 12

Friday
Week 1 Day 6

A

Dual Overhead Extensions

2 x 8 @ 9

Coach
coach-avatar Rabie Haddad

ARM BLAST 1.0