Prepare to Succeed Cardio

Prepare to succeed

Jiu Jitsu, Wrestling
Coach
Martin Houman-Prassé

Hvorfor går din udvikling langsomt? Fordi manglende ilt til hjernen tager det overskud du skal bruge til at lære nyt.

Kirkegården for grappling atleter er fyldt med folk, der aldrig kom længere end deres blå bælte. Dårlig kondition, holdte deres udvikling tilbage, og ørkenvandringen tog livet af deres begejstring før de kom længere.

Hvis du bliver nødt til at springe runder over, fordi du er træt, mister du vigtig læringstid på måtten. Dårlige beslutninger, fordi du ikke kan tænke klart fører til nederlag og tager gejsten fra dig.

Så hvad kan du gøre ved det?

Ville du repare du din egen bil? Selvfølgelig ikke, du har ingen formel uddannelse til at gøre det. Den, der reparere sin egen bil kommer ingen vegne. Så hvorfor prøve at bakse med at lave dit eget træningsprogram til grappling?!

Jeg har brugt min erfaring fra over 15 år med elite atleter til at designe dette program. De sidste 3 år er det blevet battle tested med grappling atleter på højeste niveau.

Dette træningsprogram vil give dig mere overskud på måtten, så du kan lære hurtigere og booste din udvikling. Det vil vise dig den optimale måde at træne kondition på og komplimentere din træning på måtten.

benefit-image-0
Arbejd hårdere i længere tid
Kondition er måske den mest nyttige fysiske egenskab, en grappler kan besidde. Det er et våben i sig selv og kan bruges til at tage modstandere med ud på dybt vand. Med min tilgang vil du opretholde et højere niveau af teknik og færdighed sent ind i lange træningssessioner og komme dig hurtigere i mellem runder.
benefit-image-1
Bedre beslutninger og hurtigere læring
Der er ingen erstatning for effektiv tid på måtten, hvor du er mentalt til stede. Men effektiv tid på måtten kommer af at være i form. Din grappling teknik er kun så god som din krop er i stand til at udføre den. Opbyg større udholdenhed til træning og konkurrence ved at udvikle de fysiske egenskaber, der direkte bidrager til effektiv læring.
benefit-image-2
Bedre restitution
Bedre kondition, betyder bedre levering af ilt og næring til den trætte krop. Jo hurtigere du kan komme dig efter en træning, desto hurtigere er du tilbage på måtten, klar til at udvikle dig og bygge på dit game. Med dette program vil du ikke længere føle dig slidt, sløv og opbrugt flere dage efter en træning.
benefit-image-3
Træn med din sport, ikke imod den.
Med dette program giver jeg dig svarene til testen. Alle sessioner arbejder baglæns fra kravene på måtten og træner de fysiske nøgle-egenskaber, der understøtter din grappling. Din træningsuge bliver strukturere på en måde, der arbejder MED i stedet for imod din grappling-plan, som ellers er så typisk for mange standardprogrammer stjålet fra internettet.
benefit-image-4
Fjerner usikkerhed om din træning.
Dette program er baseret på en trænerkarriere på over 15 år med arbejde sammen med over 100 elite atleter og er de sidste 3 år battle tested med grappling atleter på højeste niveau. Den simple, effektive og tidsbesparende programmering fjerner al gætværk, så du kan fokusere 100% af din opmærksomhed, hvor det betyder noget: på måtten. Lad programmet håndtere resten.
Features
feature-icon
Adgang til din træner
Er du i tvivl om noget, kan du altid skrive direkte via app'en.
feature-icon
Programming 2 days per week
2 træningssessioner om ugen, som let kan tilpasses dit øvrige skema. Desuden en bonus-session, hvis du skulle have ekstra overskud.
feature-icon
Baseret på videnskab
Intelligent design og en videnskabeligt baseret progression lavet af en professionel fysisk træner, vil hjælpe din indlæring på måtten.
feature-icon
Video vejledning
Der følger videovejledning med til alle sessioner, så du ved præcis hvad du skal træne.
feature-icon
Præcis dosering
På baggrund af din testscore vil programmet blive doseret, så det er hårdt nok til at udvikle dig. Men let nok til at du har overskud til grappling.
feature-icon
Programmet leveres i TrainHeroic
Slut med at lede igennem e-mails eller udskrive PDF'er. Brug TrainHeroic, så du nemt kan følge programmet og bekvemt logge al din træningsdata.
Equipment
Required
Assault bike // Ro-maskine
sample week banner image
phoneMockup
Sample Week
Week 1 of 8-week program
Sunday
A-bike Maximal Aerobic power

A

Assault Bike

1 x 5:00 @ 5

B

Maximal Aerob Power Test

1 x 5:00

C

Assault Bike

3 x 2:00 @ 2:00

Wednesday
Watt Max Test

A

Assault Bike

1 x 5:00 @ 5

B

Watt Max Test MP

C

RSI 10:20

8 x 0:10 @ 0:20

Friday
Zone 2

A

Light Jog

1 x 20:00

Coach
coach-avatar Martin Houman-Prassé

Jeg har en Bachelor i fysioterapi og en Master i fysisk træning. Jeg har siden 2021 arbejdet professionelt med grappling konkurrence-atleter i Danmarks største klub Arte Suave. Før det har jeg arbejdet +15 år med fysisk træning i mange forskellige sportsgrene på højeste niveau og har lavet over 1000 individuelle træningsprogrammer. Jeg startede selv til nogi i 2022 og vandt Danish Open 2023

closer-image-1
closer-image-2
Stop med at være dårlig!

Du får mere energi på måtten, hurtigere og med mindre træthed. Du vil være i stand til at arbejde hårdere i længere tid og se dine modstandere blive udmattede, ikke dig. 8 ugers træningsplan, der tager alt gætteriet ud af din træning og fortæller dig, p

Get Prepare to Succeed Cardio
closer-image-3
FAQs
Hvor lang tid skal jeg sætte af til dette program?
Du skal finde 20-40 min 2 gange om ugen. Så knap en halv grappling session pr gang og du for refunderet en del af den tid ved mere overskud på måtten.
Hvad gør jeg hvis jeg ikke kan træne de dage programmet siger?
Programmet kræver, at du træner 2 gange om ugen. Men du kan flytte dagene du træner så det passer ind i din work/life-balance
Hvordan ved jeg at programmet virker?
Du er formentligt ligesom de fleste andre mennesker. Da min træning har givet resultater til over 1000 mennesker før dig og over 100 elite atleter, så tør jeg godt love, at det også vil virke for dig.
Hvad gør jeg hvis jeg ikke har adgang til træningsfaciliteter?
I det tilfælde vil jeg anbefale at du laver den lille investering, det er at få adgang til et fitnesscenter i nærheden af dig. Du kan ikke lave programmet uden adgang til en romaskine eller en assaultbike.
Skal jeg bruge noget specielt udstyr?
Du vil få brug for adgang til en assault bike og/eller en romaskine, men udover det skal du ikke bruge noget der ikke findes i alle standard fitness faciliteter
Jeg kan ikke løbe, er det et problem?
Nej! Programmet er designet til at blive lavet primært uden vægtbæring. Det gør at du lettere kan træne hårdt uden at få skader.
Er styrketræning også en del dette program?
Nej! Dette program er specifikt designet til at udvikle din motor så du kan træne med et højere tempo i længere tid. Det kræver dog ikke mere af dig end at der vil være plads til både grappling og styrketræning ved siden af.
Er 400 kr ikke dyrt, hvis jeg kan finde det gratis på nettet?
Jeg lever af at lave træningsprogrammer og min historik viser at jeg formår at skabe resultater inden for grappling. 400 kr for 8 ugers træning er en brøkdel af hvad det ville koste at hyre mig personligt, og sv.t. kun 50 kr om ugen
The Proof
verified-athlete-avatar Heide Truong

Træner, Kostvejleder, Brun bælte

Verified Athlete

"Martin has helped me reach new limits in a short time. He’s had an important contributing role to my competition success in the last year. Whether you’re looking to get in shape or an elite athlete wanting to optimize performance, he’s the person to call!"

verified-athlete-avatar Alex Naumov

Studerende, instruktør, lilla bælte

Verified Athlete

"Martins ekspertise inden for styrke- og konditionstræning er tydelig, og han skræddersyede et program, der udfordrede mig positivt. Professionel, motiverende og resultatorienteret. Fem stjerner uden tvivl!"

verified-athlete-avatar Kamil Kmiotek

Kok, lilla bælte

Verified Athlete

"I'm very satisfied with progress we achieved in Strength & Conditioning areas in preparation for the Polish Nationals. I'm looking forward for future collaboration."

Prepare to Succeed Cardio